Festival Rock Castle rozpálí Moravský Krumlov. Přijedou Amon Amarth, Kreator nebo Epica

31.07.2024 14:45 - Jiří V. Matýsek | foto: Tereza Váchová / musicserver.cz

Stále relativně nové jméno na domácí festivalové mapě, zato s line-upem, jaký si pozornost posluchačů rockové a metalové muziky zaslouží. To je festival Rock Castle, který se už počtvrté uskuteční ve stinném prostoru zámeckého parku v historickém městě Moravský Krumlov v termínu od 15. do 17. srpna 2024.

Lidé i umělci si zde pochvalují zejména příjemnou, pohodovou letní atmosféru, velmi zajímavou dramaturgii a nádherný, přírodní festivalový areál. Nově zrekonstruovaný zámek, u něhož se festival koná, navíc ve svých útrobách skrývá a ochraňuje slavné a jedinečné velkoformátové dílo mistra Alfonse Muchy "Slovanská Epopej", které můžete při návštěvě festivalu rovněž obdivovat.

Podstatná je ale hudba - a v tomto ohledu bude závěr festivalového léta skutečně lákavý. Akce, která vzniká pod dohledem pořadatelů vizovických Masters Of Rock, přiveze německé thrashmetalové klasiky Kreator s jejich dosud největší koncertní show, deathmetalové vikingy Amon Amarth nebo populární formaci Epica. Dále z třídenního programu vypíchněme Korpiklaani či Primal Fear, přijede též kytarista Axel Rudi Pell se svým projektem. České barvy budou hájit Dark Gamballe nebo Forrest Jump.

Celofestivalové permanentky i jednodenní vstupenky pořídíte nejsnáze přímo na stránkách festivalu Rock Castle. K dispozici jsou i v sítích Ticketmaster a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY