Raleigh Ritchie v novém videoklipu "No Rain" sází na kouzlo květinové koláže

08.08.2024 11:42 - Kateřina Spacek | foto: Lola & Pani

Jacob Anderson vešel ve známost především díky roli Šedého červa v seriálu "Hra o trůny". Jako hudebník však vystupuje pod pseudonymem Raleigh Ritchie a svou tvorbu nazývá jako konfesijní pop.

Tento muzikant, skladatel a herecký fenomén je skutečným multidisciplinárním umělcem, který se v okamžiku pohybuje mezi styly a žánry. Už před deseti lety fanouškům představil velice silnou a emotivní skladbu "Stronger Then Ever", která se oprávněně dočkala vřelého přijetí.

Nedávno uvedl svůj nový projekt "DEAD ENDS AND DIVERSIONS", který zahrnuje několik studiových nahrávek a k nim také živáky. Singly jako "Security" a "No Rain" vedou a posouvají jeho soul-popovou cestu do nových krajin.

Právě ke druhé zmiňované písni posilněné špetkou r'n'b a nostalgie vydal Raleigh i videoklip. Jedná se spíše o koláž z dílny Aaron J Hurleyho. Středobodem se stává černobílá fotografie interpreta, za níž se střídají různé vizuály krajin. Od namalované noční oblohy přes fotografii pampelišek až po černobílé květy.

Tato estetika krásně doplňuje jednoduchou, a přesto silnou skladbu, která by fanouškům tohoto umělce rozhodně neměla uniknout.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY