Pet Shop Boys budou činit zázraky

18.09.2003 08:44 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pet Shop Boys
© facebook interpreta
Jako každý podzim i tento bude plný různých kompilací hitů či čehokoli jiného a svou troškou na předvánoční trh přispěje i britské duo Pet Shop Boys.

Stejně jako v případě jejich první výběrovky "Discography" z počátku devadesátých let, bude i nová dvoucédéčková kompilace obsahovat v podstatě všechny singly, které kapela kdy vydala, konkrétně všechny skladby, které se probojovaly mezi dvacet nejlepších v britské singlové hitparádě. Nahrávka, jak už je u Pet Shop Boys zvykem, se nebude jmenovat greatest hits či best of, ale "PopArt". Jak už název napovídá, první CD se jmenuje "Pop" a obsahuje dle Neila Tennanta a Chrise Lowa tu komerčnější část jejich singlové tvorby, druhé CD s názvem "Art" zase tu více umělečtější. Kromě třiatřiceti singlových nahrávek se na výběrovce objeví i dvě novinky - singl "Miracles" (Zázraky), jenž produkoval drum'n'bassový mág Adam F a Dan Fresh - a skladba "Flamboyant". Nejskalnější fandové, kteří si "PopArt" koupí hned po vydání, dostanou navíc i bonusové třetí cédéčko s názvem "Mix", na němž Pet Shop Boys poskládali desítku svých nejoblíbenějších remixů.

Pilotní singl "Miracles" by měl vyjít počátkem listopadu a kromě dosud neohlášených remixů bude obsahovat dvě béčka - "We're The Pet Shop Boys", což je coververze skladby My Robot Friend, a další novou písničku s názvem "Transparent". Samotná hitová kompilace by měla vyjít 24. listopadu.

Nová výběrovka Pet Shop Boys bude v limitované edici na trojici CD obsahovat tyto skladby:
POP - Go West, Suburbia (video edit), Se a vida e, What Have I Done To Deserve This?, Always On My Mind, I Wouldn't Normally Do This Kind Of Thing, Home And Dry, Heart, Miracles, Love Comes Quickly, It's A Sin, Domino Dancing, Before, New York City Boy (U.S. radio edit), It's Alright, Where The Streets Have No Name (I Can't Take My Eyes Off You), A Red Letter Day
ART - Left To My Own Devices, I Don't Know What You Want But I Can't Give It Any More, Flamboyant, Being Boring, Can You Forgive Her?, West End Girls, I Get Along (radio edit), So Hard, Rent, Jealousy, DJ Culture, You Only Tell Me You Love Me When You're Drunk, Liberation, Paninaro '95, Opportunities (Let's Make Lots Of Money), Yesterday, When I Was Mad, Single-Bilingual, Somewhere
MIX - Can You Forgive Her? (Rollo mix), So Hard (David Morales Red Zone mix), What Have I Done To Deserve This? (Shep Pettibone mix), West End Girls (Sasha mix), Miserablism (Moby Electro mix), Before (Danny Tenaglia Classic Paradise mix), I Don't Know What You Want But I Can't Give It Any More (Peter Rauhoffer New York mix), New York City Boy (Lange mix), Young Offender (Jam and Spoon Trip-o-matic Fairytale mix), Love Comes Quickly (Blank and Jones mix)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY