Yannis & The Yaw představují novinku "Rain Can't Reach Us", ze které se vám zatočí hlava

24.07.2024 14:49 - Kateřina Spacek | foto: Kit Monteith

Vydání alba "Lagos Paris London" od Yannis & The Yaw se pomalu, ale jistě blíží. Doposud nám představili singly "Under The Strikes", "Walk Through Fire" a nyní přicházejí s další novinkou "Rain Can't Reach Us".

Písnička přináší hypnotický výkřik intenzity s obratnými bicími rytmy dnes již zesnulého Tonyho Allena. Skladba se vrství od naléhavé afrobeatové smyčky přes Yannisův vokál až po uvolňující outro.

"Vlastně jsme 'Rain Can't Reach Us' dlouho označovali jako 'The Tornado', protože je to jako vichřice, která se vám prohání domem, a je prostě super slyšet Tonyho v jejím srdci. Je tu šance, že se z toho mohla stát skladba Foals, ale díky sdílení toho nápadu s Tonym se z toho stala tahle jiná věc. Myslím, že je to opravdu vzrušující, je to jako zadat náhodné souřadnice, sednout do auta a jet a nevědět, kde se objevíš. Může vás to zavést kamkoli," prozradil o skladbě Yannis.

Velice zdařilý song podtrhuje lyric video. Kamera se celou dobu točí kolem Yannis stojícího uprostřed chodníku a stromu, kolem kterého se střídají přírodní živly. Svým způsobem záběry působí trochu apokalypticky, a zároveň tak doplňují poselství textu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY