Milovaní i nenávidění Emmure přijedou do ostravského Barráku na jediný český koncert v rámci letního turné

21.07.2024 09:47 - Tisková zpráva | foto: Emmure

Již ikonická metalcorová kapela Emmure, kterou v roce 2003 založil bouřlivák Frankie Palmeri, přijede poprvé do Ostravy. Vystoupí tam 5. srpna v klubu Barrák.

I přes personální zemětřesení v sestavě se formace stále řadí k tomu nejlepšímu, co může světová metalcorová scéna nabídnout. Jejích osm alb, včetně klasik žánru jako "Speaker of the Dead" (2011) a "Eternal Enemies" (2014), zajistilo muzikantům na extrémní hudební scéně místo nezvaných, ale nezbytných hostů. V roce 2009 byli dokonce vyhlášeni jako "nejvíce naštvaná, politicky nekorektní a polarizující metalová kapela od dob Limp Bizkit".

Konfrontační duch Emmure si získal fanoušky i na Rockstar Mayhem, Warped Tour, Knotfest a nespočtu festivalů a turné s pestrou škálou skupin jako Five Finger Death Punch, Killswitch Engage, As I Lay Dying a Whitechapel.

Písně "Solar Flare Homicide", "Flag of the Beast", "Natural Born Killer", "A Gift A Curse", "Nemesis" a "MDMA" se staly hymnami scény díky Palmeriho charismatu, dávce deathmetalové brutality a groovu, které nutí posluchače a návštěvníky jak k přikyvování, tak k bouchání hlavou do rytmu. Koncerty této party jsou tedy velmi silným zážitkem a zcela jistě tomu tak bude i v Ostravě. Vstupenky na koncert je možné pořídit v sítích Goout a Ticketlive.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY