Linkin Park vydávají reedici svých úspěšných alb. Tentokrát na barevných vinylech

29.07.2024 15:48 - Jaromír Koc | foto: Warner Music

Pokud patříte mezi fanoušky Linkin Park a ve vaší sbírce chybí některý z jejich vinylů, měli byste zbystřit. Vydavatelství Warner Music totiž právě vydává tři úspěšná alba této americké kapely na krásných barevných deskách.

Linkin Park - The Hunting Party
© Warner Music
Jmenovitě jde o první dvě řadovky, tedy o "Hybrid Theory" a "Meteora", a taktéž kolekci "The Hunting Party", která původně vyšla v roce 2014. Debut formace tentokrát vychází na průsvitném vinylu žluté barvy, deset let stará nahrávka je v nejnovější limitované edici průsvitně modrá. Asi nejzajímavější je nová edice jednadvacet let starého alba "Meteora", jehož nejnovější podoba na vinylu v sobě náhodně míchá cákance zlatavé a červené barvy, takže každý kus je originál.

Pokud třeba nepatříte mezi skalní fanoušky Linkin Park, ale preferujete spíše sólovou dráhu Mika Shinody, můžete si do sbírky taky přidat nějaký ten kousek. V červnu vyšla na vinylech deluxe verze jeho sólovky "Post Traumatic" z roku 2018. Tu nově doplňují dva bonusy. Krom černých je k mání i na dvojici oranžových vinylů a speciálních picture discích. Všechny tituly najdete i v tuzemských obchodech s hudebními nosiči, třeba i v našem shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY