Jamaron bojují v písni "Gambler" nejen se závislostí, ale i se životem jako takovým

16.07.2024 13:43 - Hana Bukáčková | foto: Lucas Kozel

Jamaron, nadějná kometa na rockové scéně, která disponuje stále více rostoucí fanouškovskou základnou, nedávno pokročila ve své kariéře, když si ji pod svá křídla vzalo vydavatelství Universal. A kapela novou smlouvu hned oslavila čerstvou písničkou "Gambler".

Song, opět našlapaný rockovou energií, vypráví o problému se závislostí. Najdete v něm ale také paralelu se životem samotným, kdy se jednou ocitnete nahoře a jindy dole, a pomyslnou hrou, že máte ve své moci, jak si s rozdanými kartami umíte poradit.

"Singl vypráví o tom, jak snadné je se zamotat v závislosti, jakou je gambling. Popisuje příběh právě takového gamblera, který nedokáže vystoupit z rozjetého kolotoče svých špatných rozhodnutí, a tak se pro něj každá další hra stává předem prohranou. Pokud totiž nevíte, kdy odejít od stolu, tak nakonec vždy prohrajete," přibližuje v tiskové zprávě téma písničky její autor Jakub Dostál.

Videoklip dostal na starost Tomáš Tejkl, pro kterého se nejednalo o první spolupráci s formací. Natáčel v kancelářských prostorech v Karlíně a snímek složil jak z kapelních záběrů, tak i z detailů na frontwoman.

"Zpěvačka Marie se v klipu objevuje v roli hráčky. Na pár záběrů jsme jí museli připnout dlouhým držákem k pasu kameru vážící několik kilogramů a nechali jsme ji ve večerních šatech běhat po místnosti," dodává k natáčení videa její bratr Ondřej Dostál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY