MAZ Univerze: lucemburská hvězda zazářila na Rock for People a teď míří na Slovensko

04.07.2024 12:35 - Tisková zpráva | foto: Nikola Omziwieczki

Doma patří k nejzvučnějším jménům současné hudební scény, před pár dny si získal fanoušky na českém festivalu Rock for People a teď míří na festival Pohoda. MAZ Univerze - lucemburský rapper a skladatel - je známý svým jedinečným stylem, má originální flow a jeho texty odrážejí pocity dnešní generace Z. Jeho hudba je explozí alternativního emo-rapu s odkazy na punk a metal. Zanedlouho vystoupí na Slovensku na festivalu Pohoda, kde můžete jeho vystoupení vidět v sobotu 13. července.

MAZ Univerze se na svůj velký debut na Pohodě velmi těší: "Hrát na tak velkém a jedinečném festivalu, jako je Pohoda, je něco, co jsem si nikdy nepředstavoval. Na toto vystoupení jsem čekal a připravoval se mnoho měsíců. Slibuji výbušnou, upřímnou a emotivní show. Jsem neuvěřitelně nadšený... Doufám, že se tam uvidíme!" Že je na co se těšit, potvrzuje i jeho nedávné vystoupení na Rock for People, kde uchvátil a roztančil tisíce fanoušků, jak je vidět na jeho Instagramu.

MAZ Univerze je proslulý svými skvělými koncerty, od roku 2018 bývají pravidelně vyprodané. V roce 2022 dokonce získal cenu za nejlepší živé vystoupení na Luxembourg Music Awards. V loňském roce vystoupil také na světoznámých festivalech - maďarském Szigetu a nizozemském ESNS.

Nedávno vydal EP "Emo Season", jehož první dvě skladby, "School Reunion" a "Hope", byly nejhranějšími písněmi v lucemburských rádiích. Jeho nový singl, který ohlašuje připravované album, vyšel v červnu a kromě skvělé hudby nese i důležité poselství.

Na novém singlu "Down The Rabbit Hole", který vyjde 12. července, se podílel MAZ Univerze s francouzským rapperem Nallasem. Tato skladba je posledním singlem před vydáním nového alba "Little Prince". Píseň pojednává o objevování neznámého a o tom, jak důležité je pro nás růst a rozvíjet se jako lidé. Oba umělci popisují, že štěstí není věčný stav, kterého lze dosáhnout, a že se musíme postavit temnějším a tajemnějším stránkám našeho života, abychom plně porozuměli sami sobě a svým emocím.

Maz Univerze a jeho hudba rozhodně stojí za pozornost. Pokud se chystáte na Pohodu, nenechte si ujít jeho sobotní koncert v Aréně Slovenskej sporiteľny nebo si poslechněte jeho tvorbu na Spotify.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY