Láska se cítí jako "Outfluencer". A není sám

03.07.2024 17:05 - Hana Bukáčková | foto: Anett Jodar

Láska vydal v závěru minulého roku "Druhou" desku, kde okouzluje svým ostrovtipem. Půl roku nato ale přichází s úplně novou písničkou, ve které opět sází na humor a současná témata.

"Písnička 'Outfluencer' je, myslím, poměrně aktuální. Bohužel jsem dospěl do věku, kdy nestíhám úplně sledovat současné trendy, minimálně co se oblékání či současné pop music týče, a bohudík mi to ani trochu nevadí," svěřil se hudebník v tiskové zprávě.

Baví mě hned úvodní rýmovačka téhle tancovačky: "Udržet si styl mě stojí mega sil a taky mega jmění. Zůstat denně in je fakt adrenalin, trendy se furt mění."

Upřímně - všichni influenceři jdou mimo mě, tak mi přijde prima si na ně poslechnout nějaký hejt, nebýt za každou cenu in a propagátor něčeho, za co mi zaplatí. Láska už složil i lepší písničky, novinka je jeho standard, ale s tématem uhodil hřebík na hlavičku.

Kameru, střih, scénář i režii videoklipu svěřil Ondřejovi Veselkovi. Písničkář ve videu prochází neustálým upgradem a střídá jeden outfit za druhým, objeví se ale i na pár vteřin jen v rouše Adamově.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY