Britští Porridge Radio vystoupí v prosinci v pražském Futuru

01.07.2024 16:18 - Tisková zpráva | foto: Matilda Hill Jenkins

Porridge Radio - jedineční a nekompromisní. Britská indierocková kapela, která si získala srdce fanoušků po celém světě, se po vyprodaném koncertu v Café V lese vrací do Prahy. Už 11. prosince uvidí diváci ve Futuru skvěle sehranou partu s charismatickou frontmankou Danou Margolin, která je známá svým výrazným hlasovým projevem. Vstupenky za 490 Kč budou v prodeji od 2. července (od 10:00) na webu Futura a GoOut.net. Na místě budou stát 550 Kč.

Vznikli v Brightonu v roce 2015 a rychle se prosadili na britské hudební scéně. Výrazný zvuk, kombinující prvky indie rocku a post-punku, je doplněn o hluboké a upřímné texty, které se nebojí otevřeně reflektovat emocionální turbulence a existenciální otázky. Jejich druhé album "Every Bad" bylo nominováno na hudební ocenění Mercury Prize. A to už něco znamená.

Porridge Radio jsou kapelou, která neustále překračuje hranice a nabízí směs drsné upřímnosti, hořkosladkého humoru i neuchopitelnosti. Zkrátka je to muzika, která má říz. A naživo to bude ještě lepší. Přijďte se přesvědčit 11. prosince do Futura.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY