Fanoušci extrémního metalu budou mít ve čtvrtek v Kabinetu Múz žně

26.06.2024 10:08 - Tisková zpráva | foto: Celeste

Dokonalý mix sludge / post-hardcore s black metalem a náznaky doomu doveze ve čtvrtek 27. června francouzská kapela Celeste do brněnského klubu Kabinet Múz. Na jediné zastávce v Česku jim support zajistí oblíbená bahnitá stoner-doom-metalová parta Slať z Brna.

CELESTE (FR)
Lyonská kapela Celeste (na snímku) je dlouhodobě považována za jednu z nejvýznamnějších kapel slavné francouzské avantgardní black-metalové scény. Není se čemu divit, protože tahle parta má na kontě více než 600 koncertů po celém světě, stejně jako vystoupení na nejprestižnějších festivalech extrémní hudby (Hellfest, Roskilde, Copenhell, SummerBreeze, Brutal Assault, Roadburn, Psycho Las Vegas).

Celeste hrají dokonalý mix sludge / post-hardcore s black metalem a náznaky doomu. Doporučujeme pro fanoušky Breach, Neurosis a starého Cult of Lunaor Deathspell Omega. Temnota je opravdu slovo, které se ke kapele hodí. Naživo jsou Celeste velmi specifickou kapelou, protože hrají v naprosté tmě a ke svým vystoupením používají pouze červené světlo, červené čelovky a stroboskop.

SLAŤ
Slať je bahnitý stoner doom metal. Brněnská parta s životopisem popsaným v kapelách Nikander, Gospel Of The Future, Kandar atd.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY