Joe Bonamassa zahraje v květnu 2025 v O2 universu

24.06.2024 10:55 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Bluesrocková superstar Joe Bonamassa se vrací do Prahy, tentokrát zamíří v rámci svého turné 2. května 2025 do pražského O2 universa. Cena vstupenek startuje na 1 990 Kč, do prodeje se dostanou v sítích Ticketmaster a Ticketportal 28. června, členové Live Nation klubu a zákazníci O2 budou mít šanci si je pořídit dříve.

Joe Bonamassa plakát
© Live Nation
Joe Bonamassa je jedním z nejlepších současných koncertních umělců. Jeho vystoupení jsou jednou z největších součástí jeho kariéry a jsou oblíbená u milovníků hudby po celém světě. Bonamassa, mezinárodně uznávaný jako jeden z nejlepších kytaristů své generace a označený časopisem Guitar World Magazine jako "největší bluesový kytarista na světě", téměř sám redefinoval blues-rockový žánr a přivedl ho do hlavního proudu.

Setlist tohoto koncertu, v němž zazní nové skladby spolu s oblíbenými písněmi z celé jeho kariéry, je podpořen hvězdnou kapelou legendárních hudebníků. Bonamassa překonal své vlastní závratně vysoké umělecké cíle a se svými sedmadvaceti bluesovými alby na prvním místě Billboardu (více než kterýkoli jiný umělec v historii) zbořil veškerá očekávání. Bonamassova kariéra v hudebním průmyslu se v průběhu let postupně budovala a jen nabírá na obrátkách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY