Další přesun ke country. Post Malone nachystal album "F-1 Trillion"

05.07.2024 13:22 - Ondřej Kocáb | foto: Marie Trávníčková

Post Malone oficiálně oznámil svou další desku "F-1 Trillion". Vyjde 16. srpna u Mercury Records a nabídne i čerstvý singl "Pour Me A Drink", ve kterém hostuje Blake Shelton. Zaujme také žánrové zařazení alba. Podobně jako několik dalších umělců v posledních měsících, v čele s Beyoncé, se na něm přiklání ke country.

Post Malone si připravoval půdu pro svůj návrat od začátku roku. Během Superbowlu zahrál song "America The Beautiful", později zahostoval na deskách Beyoncé ("Levii’s Jeans") či Taylor Swift ("Fortnight"). Nyní se věnuje opět své vlastní tvorbě. Chytlavý duet "I Had Some Help" vznikl ve spolupráci s Morganem Wallenem a v USA se držel jako číslo 1 v singlovém žebříčku po dobu pěti týdnů.

Muzikant zatím bližší detaily ohledně alba střeží u sebe. Nicméně už podle nashvillských spolupracovníků, producentů a muzikantů, kteří byli součástí nahrávání, to vypadá na jeho pohled na americkou country. Fanoušci očekávají, že se na novince objeví i skladby "I Ain't Got A Guy For That", "Missin' You Like This", "Horsepower" a "She Ain't Yours".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY