Suki Waterhouse dává ve svižné písničce "Supersad" průchod své vnitřní rebelce

25.06.2024 14:23 - Kateřina Spacek | foto: Madeleine Waterhouse

Suki Waterhouse nedávno oznámila vydání svého nového osmnáctiskladbového dvojalba "Memoir of a Sparklemuffin", pro které si vybrala skvělé datum - novinka totiž vyjde v pátek 13. září 2024.

Po singlech "My Fun" a "OMG" zpěvačka nyní přichází s další ochutnávkou, skladbou "Supersad". Písničku s nádechem devadesátkového popu zvýrazňují grungeové kytary. Svižnou melodii by mohli s přehledem použít autoři nějakého teenagerského seriálu nebo romantické komedie.

Song doprovází videoklip s podobnými vibes jako samotná písnička - je svobodný, naštvaný a nabízí moc krásnou podívanou. Suki se v něm objevuje jako typická naštvaná a smutná teenagerka stěžující si na všechno. Pochopitelně nesmí chybět ani nabručený otec, který z rezignace své dcery vzteky jen kvete. A v tom okamžiku na scénu přichází víla kmotřička. Nebo se snad umělkyně rozpoltila, aby dala průchod svému rebelujícímu já?

Tracklist desky "Memoir of a Sparklemuffin" je následující: Gateway Drug, Supersad, Blackout Drunk, Faded, Nonchalant, My Fun, Model, Actress, Whatever, To Get You, Lullaby, Big Love, Lawsuit, OMG, Think Twice, Could’ve Been A Star, Legendary, Everybody Breaks Up Anyway, Helpless, To Love.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY