Klára Vytisková pluje na vlně příjemné letní "Melancholie"

01.07.2024 18:00 - Hana Bukáčková | foto: se svolením Kláry Vytiskové

Nedávno vydané EP Kláry Vytiskové "V+++" se dočkalo už svého čtvrtého klipu. Vydařený song "Melancholie" navazuje na předchozí již zveřejněné singly.

Písničku dokončila zpěvačka v Portugalsku, kam se vypravila na podzim za kamarádkou - sama, bez dětí a manžela. "Seděla jsem u oceánu a padl na mě smutek mísící se s radostí. Tam jsem si uvědomila, jak je důležitý plakat, na druhou stranu to vyvažovat radostí z běžných věcí. Hodně je to o tom, že jsi sám se sebou a hledáš odpovědi v dálkách," dodává charismatická interpretka, která v textech přešla z angličtiny k češtině.

Producentský tým ve složení Jan Vávra a Rony Janeček doporučoval skladbu zařadit hned na úvod alba, ale Vytisková měla jinou představu. Načasování nakonec vyšlo skvěle. Z videa v letním módu, které vzniklo v únětické sokolovně, je cítit závan dovolené, moře, prázdnin. Zpěvačka má ráda kontrasty, proto zde vystupuje ve dvojroli: ztvárňuje smutek i radost. Nechybí prostor na kreativitu třeba v podobě palem vyrobených z PET lahví.

Ani čtvrtá ochutnávka z ípíčka není přešlap, "Melancholie" nás v pohodovém tempu houpá na vlnách uvědomění si důležitých věcí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY