Kouzelný hlas a dojemné písně: srdcerváč Dean Lewis se vrací do Prahy

14.06.2024 14:35 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Natočil několik globálně úspěšných singlů, přičemž píseň "Be Alright" před dvěma lety kralovala i domácím rádiím a streamům. Dodnes patří mezi nejúspěšnější skladby na Spotify vůbec. Kouzelný hlas a dojemné písně, to je Dean Lewis. Po vyprodané pražské premiéře v klubu Roxy přijede australský hudební zázrak s chystaným třetím albem "The Epilogue" příští rok do klubu SaSaZu.

V Praze vystoupí zpěvák 4. března 2025. Vstupenky v cenách od 840 do 1240 korun jsou v prodeji od 14. června na stránkách Fource.cz a v sítích GoOut a Ticketmaster.

Debutová deska Deana Lewise "A Place We Knew" z roku 2019 a spolupráce s hvězdným DJem a producentem Martinem Garrixem vystřelila australského hudebníka na vrchol hitparád po celém světě. Společnou tour po arénách odjel i s Jamesem Arthurem, vystupoval na finále fotbalové ligy australského fotbalu a k hostování jej pozvali producent Kygo nebo americká zpěvačka Ruth B.

Mezi jeho největší hity patří skladba "How Do I Say Goodbye" o hrozící ztrátě rodiče. Přestože jsou jeho písničky povětšinou smutné a Lewis se nebojí otevírat témata depresí, rozbitých vztahů nebo vyrovnávání se s nemocí, zůstává veselým člověkem. "U smutných songů se lidé napojují srdcem i ušima, v případě veselých jen ušima. Smutné jsou tudíž dvakrát lepší," prozradil pro magazín Headliner před vyprodaným pražským koncertem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY