Exit 2024 doplňuje elektronickou část line-upu Dance Areny a mnoha dalších pódií v Petrovaradínské pevnosti

13.06.2024 16:35 - Tisková zpráva | foto: Exit festival

Artbat (na snímku) a mnozí další interpreti se připojují k velkolepému line-upu, v němž figurují hvězdy jako Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, Sara Landry, I Hate Models, Helena Hauff, Yotto, Oguz, Frencis M a více než sto dalších umělců.

Mts Dance Arena na Exit festivalu je již řadu let uctívána jako největší svatostánek elektronické hudby. O jedinečný zážitek v kolosálních příkopech se zde každoročně stará špičkový line-up a ani letos tomu nebude jinak! K již oznámeným interpretům se nyní přidávají i Maceo Plex, Sama' Abdulhadi, Klangkuenstler, Carlita, Patrick Mason, Franky Wah, Barry Can't Swim, Argy b2b Vintage Culture, ve světové premiéře Avantika, Human Rias a Lanna. Pospěšte si a zajistěte si včas své místo na největším setkání fanoušků elektronické hudby v Evropě. Ceny vstupenek se zvyšují už 15. června.

Festival se uskuteční v legendární Petrovaradínské pevnosti v srbském městě Novi Sad. Tato pevnost, postavená v roce 1780, nabízí více než čtyřicet různých pódií, na kterých se představí ta nejzajímavější jména současné elektronické scény. V zahajovací večer festivalu, ve čtvrtek 11. července, se na pódiu objeví ostřílený techno titán Carl Cox, který je považován za jednoho z nejpopulárnějších DJů všech dob. K němu se připojí berlínská DJská hvězda Klangkuenstler a talentovaná palestinská producentka a DJka Sama’ Abdulhadi.

V sobotu 13. července je na programu strhující show hudebního génia Maceo Plex, intenzivní techno beaty od jedinečného I Hate Models a populární berlínský umělec Patrick Mason. Na Exitu se představí také jihoafrický DJ Black Coffee, držitel ceny Grammy, který je považován za vrcholného představitele žánru afrohouse. Dále zahraje i DJ Bonobo, eklektický hudebník a uznávaný producent, jenž ve svém sugestivním a eskapistickém zvuku mísí prvky hip-hopu, soulu a jazzu.

V neposlední řadě se připravte na velkolepé vystoupení hvězdy, která si získala srdce celého světa na Eurovizi 2024. Talentovaný Baby Lasagna uchvátil evropské i světové publikum svým jedinečným rock'n'rollem a obdržel nejvyšší počet diváckých hlasů. Nyní je připraven zahájit čtyřiadvacátý ročník festivalu Exit, na nějž přiveze své působivé kytarové riffy, dynamické bicí a osobité taneční pohyby.

Další ročník festivalu, který se ponese v duchu Exit Starseeds a hesla "Společně probouzíme naše superschopnosti", se uskuteční od 10. do 14. července 2024 v Petrovaradínské pevnosti, přičemž nultý den je vyhrazen speciálnímu vystoupení Starseeds Takeover na Tesla Universe Stage. Čtyřdenní i jednodenní vstupenky jsou k dispozici zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY