The Used ve žluto-fialovém klipu "MEDZ" sdílejí vzpomínky z cest a backstage

15.06.2024 17:34 - Kateřina Spacek | foto: Brian Cox

Rockové ikony The Used před nedávnem oznámily vydání deluxe b-strany alba "MEDZ" - fanoušci se dočkají 21. června. Včetně dříve vydaných singlů "People Are Vomit" a "Fuck You" (připomeňte si je níže) nabídne deska osm nových kousků post-hardcoreové formace vzešlých z autorských sezení Toxic Positivity s Johnem Feldmannem v letech 2022 a 2023.

Titulní skladba poháněná svižným a chytlavým rytmem ve spojení s existenciálním textem ztělesňuje rukopis amerického kvarteta. Frontman Bert McCracken do písně projektuje temné stavy, které prožíval v době, kdy dával materiál dohromady.

Doprovodnému videoklipu kralují fialová a žlutá a výrazným prvkem se stávají také padající pilulky. Divák se může těšit rovněž ze záběrů z backstage, které střídá dominující název partičky. Poměrně jednoduché video dokazuje, že si The Used nepotrpí na nic honosného, naopak dávají přednost samotné hudbě a jejímu obsahu. Klip jako pomyslná třešnička na dortu jen dotváří celkovou atmosféru.

Tracklist "MEDZ" je následující: MEDZ, Fuck You, People Are Vomit, Sisyphus, Depression Personified, Terrified, Before I Leave, Take Yourself Out, Tell Me, Pain is My Therapy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY