Foster The People se vracejí s červeným videoklipem k sedmdesátkami nabité skladbě "Lost In Space"

06.06.2024 08:29 - Kateřina Spacek | foto: Jimmy Fontaine

Kapela Foster The People, která na scénu vtrhla se songem "Pumped Up Kicks", se konečně vrací. Chystá se udělat vlny se svým nejnovějším singlem "Lost In Space", první nahrávkou po více než třech letech.

Nová písnička dává ochutnat z jejího čtvrtého alba "Paradise State of Mind", kterého se fanoušci dočkají po dlouhých sedmi letech 16. srpna. Na desce si posluchači užijí prvky diska, funku, gospelu, a dokonce i jazzu!

Indiepopová formace se rozhodla si s psychedelií a érou sedmdesátkového diska pohrát i ve zmiňovaném songu, ve kterém s těmito ingrediencemi rozhodně netroškařila. Jedná se tak o energický a velkolepý flák a důstojný návrat této partičky.

Režie doprovodného videa se ujal Rupert Höller, který vsadil nejen na roztančenou, ale i správně ulítlou monochromatickou červenou estetiku. Příznivci ujetých disko sedmdesátek si tak určitě přijdou na své. Na konci klipu se snad můžete i sami sebe ptát, cože za kouzelnou pilulku musel režisér spolknout, aby vytvořil něco tak bláznivého. Jisté ale je, že v dnešní době tyhle veselosti všichni potřebujeme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY