Koncem listopadu v Praze zahrají Kaleo

03.06.2024 17:04 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Islandská kapela Kaleo, v čele s charismatickým JJ Juliusem Sonem, se vrací do Prahy v rámci "Payback Tour", na kterém představí novou tvorbu, ale i hity z předchozích let. Koncert se uskuteční 30. listopadu v pražské hale O2 universum. Vstupenky budou v prodeji v sítích Tticketmaster a Ticketportal od 7. června v 10:00, předprodej pro fanklub, Live Nation klub, O2 a Spotify odstartují dříve.

Skupina Kaleo oznámila evropskou část svého turné "Payback Tour", v rámci kterého vystoupí na různých místech kontinentu, včetně ikonické londýnské OVO Areny ve Wembley. Na všech koncertech nadcházejícího turné vystoupí jako support Júníus Meyvant.

Skupina se rozhodla konečně vydat svou dávnou skladbu "Rock N Roller", o které frontman kapely prohlásil: "Napsal jsem ji v počátcích kapely. Hned jsme ji začali hrát a od té doby ji hrajeme v našem setu, obvykle jako poslední píseň na našich koncertech. Když jsme šli do studia pro naše nadcházející album, všichni jsme se rozhodli, že je čas nahrát pořádnou verzi a konečně ji vypustit do světa."

"Rock N Roller" následuje po nedávném singlu "Lonely Cowboy", který doprovázel ohromující videozáznam z vystoupení v historickém římském Koloseu. Písnička byla první novou hudbou skupiny po třech letech. Opírá se o jemnou akustickou kytaru a mírnou orchestraci, zatímco vůdčí silou zůstává chraplavý, ale vřelý vokál. "Hádám, že je čas rozloučit se s jezdcem noci," zpívá v ní zpěvák, kytarista, klavírista, skladatel a producent JJ Julius Son a maluje živý obraz podtržený hrdou a záměrnou poctou Enniu Morriconemu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY