Wallows song "You (Show Me Where My Days Went)" doprovázejí pozpátku natočeným klipem

31.05.2024 11:53 - Kateřina Spacek | foto: Aidan Zamiri

V pátek 24. května vydala indierocková skupina Wallows své třetí studiové album "Model". Z něj nám už představila skladby "Calling After Me" a "A Warning". Videoklipem se nyní rozhodla doplnit i písničku "You (Show Me Where My Days Went)".

Ve snímku režírovaném Ninou Ljeti vidíme Dylana Minnettea, Braedena Lemasterse a Colea Prestona, jak házejí barvu na zdi, strhávají tapety a demolují vnitřek bytu. Destrukce se ale odehrává v opačném gardu. Na začátku stojí tři hudebníci uvnitř zcela zničeného bytu, postupem času se ale místnost vrací do původního stavu.

V písničce se trio zabývá hlubokým dopadem lásky a kamarádství na smysl života, ale i s pocity promarněného času a nenaplněných očekávání. Song se také dotýká témat strachu a zranitelnosti, kdy Minnett přiznává, že se bránil a bál se plynutí času, ale to se s přítomností jeho drahé polovičky mění.

Doposud se jedná o nejlepší skladbu z nové řadovky, která se povedla nejen po zvukové stránce, ale doprovází ji i skvělý klip. Fanoušci trojice si tak určitě přijdou na své.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY