Empire Of The Sun se v mimozemském klipu "Music On The Radio" ocitají na bazénové party

21.05.2024 19:39 - Kateřina Spacek | foto: William Barrington-Binns

O svém návratu Empire Of The Sun pozemšťany informovali už v dubnu prostřednictvím klipu "Changes". Nyní se vesmírné duo rozhodlo podělit o detaily svého nadcházejícího alba. Čtvrtá deska ponese titul "Ask That God" a vyjde 26. července.

V krasojízdě Emperor Steele a Lord Littlemore pokračují feel-good disco hymnou "Music On The Radio". Skladbu sám Steele popisuje jako "teenagera bouřícího se proti svým imaginárním emocím".

Píseň doprovází videoklip, jehož režie se ujal Michael Maxxis. Mimozemská dvojice v něm dále buduje svůj svět. Emperor a Steel se tentokrát stávají hvězdami bazénové party, kdy ve svých třpytkových kostýmech zvou každého k tanci. Rozhodně tam ale nejsou jedinými podivíny. Divákům se například naskytne i pohled na muže potápějícího se v kostýmu žraloka, zvláštního mimozemského maskota nebo další nepozemská stvoření.

Tracklist "Ask That God" zahrne toto dvanáctero skladeb: Changes, Cherry Blossom, Music on the Radio, The Feeling You Get, AEIOU (with Pnau), Television, Happy Like You, Revolve, Wild World, Ask That God, Rhapsodize, Friends I Know.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY