Wallows se v klipu k melancholickém singlu "A Warning" ocitají v bazénu

13.05.2024 18:11 - Kateřina Spacek | foto: Aidan Zamiri

Skupina Wallows se podělila o skladbu "A Warning", nejnovější singl z jejího třetího studiového alba "Model". Partička už dříve představila singly "Your Apartment" a hlavně "Calling After Me". Druhá jmenovaná se stala dosud nejvíce streamovanou písničkou v historii kapely, za což možná mohl i nápaditý videoklip režírovaný Bradleym Calderem.

Skladba "A Warning", v podstatě lehká kytarová vybrnkávačka, přináší až zasněnou atmosféru. V refrénu s nádechem melancholického indie popu, frontman Braeden Lemasters zpívá:

"Mohla jsi mě varovat, protože jsi mě nechala čekat na nic / Oh, mohla jsi mě varovat, když jsi věděla, že všechny tvé zdi se zhroutí / Jo, mohl jsem do toho dát ještě trochu víc, ale nechala jsi mě držet otevřené dveře."

Novinku doprovází videoklip, který režírovala Nina Ljeti. Trojice se v něm ocitá v bazénu - a to doslova. Vidíme v něm členy kapely, jak jeden po druhém vyskakují z vody, zatímco jednotlivé úseky protínají záběry na nebe. Režisérka tak skvěle zachytila atmosféru písničky, která i když nepatří k těm nejveselejším, přináší kousek světla, kterým jsou vzpomínky.

Wallows oslaví příchod desky "Model" koncerty po Americe, v říjnu svou třetí studiovku představí také v Evropě. Do Česka formace bohužel nezavítá, nejblíže k nám je zastihnete třeba v Berlíně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY