Becky Hill dává v "Outside Of Love" taneční hudbě duši

02.04.2024 18:53 - Honza Balušek | foto: Beats For Love

Největší odbornicí na smutné taneční lovesongy je sice Robyn, nemá na ně ale samozřejmě patent. S písní z tohoto ranku nyní přichází i Becky Hill, jedna z hvězd letošního ročníku ostravského festivalu Beats For Love. A novinka "Outside Of Love" se jí opravdu povedla.

"S hrdostí vám představuji svůj nejnovější singl 'Outside Of Love'. Je to velká hymnická taneční balada se svěží undergroundovou produkcí a jeden z výrazných momentů nového alba. Opravdu doufám, že se lidé s touto frustrovanou a izolovanou písničkou o lásce propojí a budou mít stále chuť protančit si cestu skrze sdílený smutek," okomentovala ji sama zpěvačka.

Ta na poměrně běžný mustr s pasážemi bez bicích či s gradujícím finále naroubovala melancholickou melodii a svůj skvostný hlas, který pouze jako koření na několika místech podporují výrazné backvokály. Povedl se i vizuál, který interpretku zachycuje osamocenou v překrásných přírodních scenériích.

Po několika minulých singlech Becky Hill opět dokazuje, že když si někdo sám skládá písně a navíc má zlato v hrdle, dokáže i elektronické taneční ducky povýšit na skvělou hudbu, která může fungovat i mimo kluby. Snad se podobně povede také celá její nová deska "Believe Me Now?", která vyjde koncem května.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY