Fink se ve videoklipu k "What Would You Call Yourself" prochází po cornwallské pláži

03.04.2024 12:17 - Kateřina Spacek | foto: Tom Young

Fin Greenhall, kterého známe spíše pod pseudonymem Fink, přichází po pěti letech se zbrusu novým materiálem. Britský písničkář se před pár dny podělil o novou píseň "What Would You Call Yourself", ke které zároveň zveřejnil také videoklip.

Skladba pochází z nadcházejícího alba "Beauty In Your Wake", kterého se dočkáme 5. července. Ve Finkově diskografii se bude jednat o desátou studiovku, která i tentokrát vyjde pod hlavičkou labelu Ninja Tune.

Režie videa k něžné a pozvolna gradující skladbě se zhostil Eddie Rourke, natáčení proběhlo 5. března letošního roku v Gwithianu v Cornwallu ve Velké Británii. Fink se v něm ocitá na pláži, po které se za větrného dne prochází.

"Kdybyste byli na světě sami, jak byste si říkali? Jak byste se viděli bez tlaku ostatních? 'What Would You Call Yourself' je o síle jazyka a také o nesmyslnosti jmen, značek a triků. Je to o identitě, ale z pohledu zevnitř sebe sama, ne o vaší identitě z pohledu druhých," osvětluje Greenhall význam písničky.

Tracklist nové desky "Beauty In Your Wake" bude následující: What Would You Call Yourself, The Only Thing That Matters, Be Forever Like A Curse, It’s Like You Ain’t Mine No More, Follow You Down, I Don’t See You As The Others Do, One Last Gift, Don’t Forget To Leave, So We Find Ourselves In Love With You, When I Turn This Corner.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY