Arawn spolu s Innersphere vystoupí v klatovském klubu Falcon

26.03.2024 07:37 - Tisková zpráva | foto: Smile Music Records

V sobotu 6. dubna rozezní klatovský klub Falcon trojice tuzemských metalových kapel. Můžete se těšit na formace Innersphere a Arawn, dvě stájové kapely Smile Music Records, které se zde potkají na pódiu při příležitosti tour k nové desce první zmíněné skupiny. Večer doplní plzeňsko-klatovská metalcorová kapela Nothing Left To Say. Bude to porce nové muziky, spousta energie, ale taky gurmánský zážitek pro milovníky zlatavého moku.

Innersphere plakát
© Smile Music
"Do Klatov se moc těšíme. Posledně tady byla výborná akce a věřím, že letos tomu nebude jinak. Bude to také jedna z prvních tuzemských zastávek, kde budeme živě prezentovat naše nové album 'In the Shadow of the Sun' a zahrajeme z něj většinu věcí. Novinkou k tomuto koncertu bude i to, že bychom měli dovézt i naše nové kapelní pivo, které nám uvařili k tomuto albu v novém pivovaru TamTam (Session cold IPA) - určitě bude k dispozici v plechovkách a řešíme i výčep. Kdo má rád craftová piva a dobrou muziku, neměl by váhat dorazit. Sestava se také velmi povedla. Po dlouhé době se uvidíme na pódiu s Arawn, kolegy ze stejné stáje, kterým to šlape na výbornou, a také NLTS, které jsem měl možnost vidět několikrát u nás doma v Plzni a vždy jim to hrálo skvěle," dodává Míra Litomerický, zpěvák Innersphere.

Zakk z Arawn sdíli Mírovo nadšení: "Innersphere a Arawn, dvě metalové nestvůry, které mají ve své historii mnoho společného, ať už spojení se Slovak Metal Army a Juro Immortal Haríněm nebo současné ustájení v labelu Smile Music Records, se po dlouhé době, kam až paměť nesahá, spojí při společném koncertu."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY