Nomura se v "Malefice: The Poisoned Lake" noří do bolestivých temnot duše

28.02.2024 11:44 - Jiří V. Matýsek | foto: Smile Music

Pětiskladbové EP domácí prog/djentové úderky Nomura je venku a olomoucká kapela vyslala do světa ještě jednu skladbu. "Malefice: The Poisoned Lake" celou intenzivní dvacetiminutovku uzavírá v typicky nomuřím nevyzpytatelném duchu a přináší další porci znepokojivého soundu, potrhaných riffů, polámaných rytmů a agresivního vokálu.

Skladba samotná je bolestivým ponorem do temných zákoutí duše, kterou v písni reprezentuje ono titulní otrávené jezero, do jehož nástrah se společně se zpěvákem noříme. Je to bolestivá cesta, ale zároveň je to utrpení podstupováno dobrovolně - je to jediná cesta k očištění a snad i odpouštění sama sobě.

Onen stylový koktejl, který hravě laškuje s core žánry, se dočkal svého završení právě na ípíčku "The Silent Whisper". To vzniklo ve spolupráci se zahraničním producentem a nadaným muzikantem v jedné osobě Ryanem Woodem a celou žánry propojující vizi nadějného kvintetu koncentruje do jednoho celku. EP je k dispozici na obvyklých streamovacích službách a na Bandcampu formace.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY