Křest druhé desky Refore dopadl na jedničku

23.02.2024 18:31 - Spolupracovník redakce | foto: Hanka Stará

Thrashmetalový uragán Refore před týdnem vydal svou druhou desku "Illusion of Existence", kterou slavnostně pokřtil na vlastním festivalu Thrash nebo Běž v Sokolovně ve Valašských Kloboukách. Nahrávku si můžete pořídit i v našem shopu, a to na CD, barevném vinylu i kazetě.

Za podpory kapel Exorcizphobia, Nahum, Laid to Waste, 1000bombs, Libido Challenge, Mörghuul a Deviance se podařilo prostor téměř vyprodat. A přestože kapela Faüst nemohla dorazit, akce jinak běžela jako na drátkách.

Podle zpěváka Feryho křest nové desky dopadl na výbornou: "Lidi i kapely byli nad míru spokojení, a dokonce se v Sokolce, aspoň za nás, povedl i zvuk, což není v takovém prostoru jednoduchá věc. Skupiny předvedly na pódiu neskutečné výkony a návštěvníci pod ním rozpoutali doslova peklo. Někteří k nám cestovali i z velkých dálek, což nás neskutečně potěšilo. Dojela dokonce půlka Faüst, kteří účast pro nemoc jednoho člena zrušili. No a u nás se zrušili i ti zbylí dva. Svou desku pokřtili taky Laid to Waste, tím pádem byl dvojnásobný důvod slavit. Zapíjelo se do rána a pár jedinců si večírek dokonce protáhlo až do neděle, no kalba jak víno."

Na to, jak samotný křest probíhal, se ostatně podívejte sami ve videu níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY