The Beaches vystoupily na Vevu se silným songem "Edge of The Earth" o složitostech bouřlivého vztahu

23.02.2024 15:43 - Kateřina Spacek | foto: Lauren O'Brien

The Beaches je ženský indierockový kvartet z Toronta, který by z fleku mohl konkurovat kapelám, jako jsou The Strokes, a postavit se na pódium vedle Hole.

Sestry Jordan a Kylie Millerovy a bubenice Eliza Enman-McDaniel skupinu založily už jako teenagerky. Do kompletní sestavy se nedlouho nato připojila kytaristka Leandra Earl.

Je to přesně ta kapela, která se před necelým půlrokem vytáhla s deskou "Blame my Ex". A právě z následovníka debutu "Late Show" dámy před pár dny na Vevu zahrály song "Edge of The Earth".

Tahle píseň, kterou společně napsaly všechny čtyři členky, je stálicí v jejich setlistech a není těžké pochopit proč. V živém podání zní totiž ještě daleko líp než na studiovce.

Text zkoumá složitost bouřlivého vztahu a snaží se najít rovnováhu mezi vášní a pudem sebezáchovy. Protagonista zde vystupuje jako rocková hvězda, což metaforicky odkazuje na jeho tendenci být nedostupný nebo odtažitý. Jak ale skladba pokračuje, on přiznává svou závislost na druhé osobě. A bez ohledu na to, co se stane, věří, že se k sobě pár vždy vrátí.

Výsledek se noří do složitých emocí, tužeb a nejistot, které poznává snad každý, kdo něco podobného zažil.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY