Remix "yes, and?" od Ariany Grande s Mariah Carey někdo spíchl ultrahorkou jehlou

16.02.2024 17:15 - David Böhm | foto: Republic Records

Ariana Grande - Eternal Sunshine
© Republic Records
Ariana Grande sice se svým singlem "yes, and?" již první místo v americkém žebříčku Billboard Hot 100 získala, posluchačům se píseň připomínající hit "Vogue" od Madonny ale začala možná trochu zajídat. V tomto týdnu se totiž umístila až na jedenadvacáté pozici, což ve čtvrtém týdnu u comebackového singlu není zrovna žádoucí. Spojit tak pro remix síly s další královnou takzvaných whistle notes, Mariah Carey, zní jako skvělý nápad, ne?

Teoreticky možná ano, výsledek je ale jednoznačně zklamání. Zatímco úvodní harmonizování zní nadějně, v momentu, kdy se hlasy dvou zpěvaček protnou, jde spíše o katastrofu. A kratičká sólová sloka Mariah připomíná spíše pokus nějakého fanouška, který si s pomocí umělé inteligence chtěl splnit sen.

Zdá se, že Ariana na vlastní remixy štěstí nemá. Písně ostatních, jako třeba "Save Your Tears" či "Die For You" od The Weeknda, dokáže obohatit skvěle, nová předělávka ale nejspíš rychle skončí v propadlišti dějin - stejně jako remix "7 rings", v němž se k Američance připojil rapper 2 Chainz. Na vysněný vrchol žebříčku se tak skladba nejspíš znovu nepodívá.

Připomeňme, že původní verzi "yes, and" najdeme na chystaném sedmém studiovém albu "Eternal Sunshine". Těšit se na něj můžeme již 8. března, jeho přebal se nachází výše. Dle slov interpretky půjde o "tak trochu koncepční album" zahrnující "různé kousky stejného příběhu, stejné zkušenosti." Tracklist je odtajňován postupně, pilotní (a až do vydání alba jediný) singl však určitě do finální třináctky doplní ještě tyto písně: Intro (End Of The World), Bye, Eternal Sunshine, Supernatural, We Can't Be Friends (Wait For Your Love).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY