Synthwaveové duo The Midnight si opět podmaní Prahu

07.02.2024 12:12 - Tisková zpráva | foto: The Midnight

Všichni milovníci synthwaveu mohou jásat. The Midnight se vrací do Prahy. Tahle parta z Los Angeles, v jejímž centru stojí hlavně duo Tyler Lyle a Tim McEwan, zavítala do Prahy poprvé v roce 2019, kdy vyprodala Futurum. V létě, konkrétně 16. července, se chystá do prostornějšího Lucerna Music Bar, čímž se dostane na více fanoušků, kteří si chtějí užít jejich jedinečnou tvorbu. Vstupenky za 626 Kč pořídíte od pátku 9. února 10:00 na musicbar.cz a goout.net. Vstupenky na místě budou za 690 Kč.

Kapela The Midnight vznikla v roce 2012. Tyler a Tim se potkali na co-writingovém workshopu a nedlouho poté sami něco napsali. Vznikly tak singly "WeMoveForward" a "Gloria", které za dva roky vyšly na jejich debutovém EP. Skladba "Gloria" je dokonce nejúspěšnější na jejich YouTube kanále s neuvěřitelnými jedenácti miliony zhlédnutí. Je tak jasné, že od samého začátku bylo mezi Tylerem a Timem něco, co může muzikantsky skvěle fungovat. A funguje.

The Midnight od začátku tvoří ve velmi specifickém stylu, je to synthwave a futuresynth, a přitom je to retro. Je to energická elektronika, a přitom chillwave. Je to víc deep než house, ale přitom je to živější než pop. Je to signature styl, který u jiné kapely nenajdete. Tak si ho přijďte užít i naživo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY