Taylor Swift vydá v dubnu novou desku, zazpívá na ní i Post Malone a Florence

06.02.2024 12:56 - Honza Balušek | foto: Republic Records

Taylor Swift si z letošního předávání cen Grammy odnesla nějaké ty gramofonky a u toho své fanoušky potěšila zprávou, že už za pár týdnů vydá svou další řadovku. Ponese název "The Tortured Poets Department" a vyjde 19. dubna.

Nyní zpěvačka zveřejnila i tracklist nahrávky, který, jak je u ní dobrým zvykem, počtem skladeb opět nešetří. Šestnáctipoložková kolekce bude obohacena o jednu bonusovou píseň a dá se čekat, že na tomto počtu se určitě chystané speciální edice nezastaví. Seznam songů také prozradil, jaké hosty si Taylor na připravovanou studiovku pozvala. V úvodním tracku "Fortnight" se objeví Post Malone, ve skladbě "Florida!!!" zase Florence + The Machine.

Nová deska Taylor Swift přinese tyto písně: Fortnight ft. Post Malone, The Tortured Poets Department, My Boy Only Breaks His Favourite Toys, Down Bad, So Long, London, But Daddy I Love Him, Fresh Out The Slammer, Florida!!! ft. Florence + The Machine, Guilty As Sin?, Who’s Afraid Of Little Old Me?, I Can Fix Him (No Really I Can), LOML, I Can Do It With A Broken Heart, The Smallest Man Who Ever Loved, The Alchemy, Clara Bow, Bonus Track: The Manuscript.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY