Still Corners v zasněné novince "The Dream" vyšetřují záhadu opakujícího se snu

28.01.2024 17:13 - Kateřina Spacek | foto: Darcie Thompson

Dreampopové duo Still Corners vydá 5. dubna pod hlavičkou vlastního labelu Wrecking Light album "Dream Talk". Nyní se podělilo o druhý singl z něj. Jmenuje se "The Dream" a je zasněným následovníkem písně "Secret World".

Greg Hughes a Tessa Murray představili čerstvý song prostřednictvím videoklipu. Ten vychází z hluboké lásky dvojice k tajemným románům a detektivkám. Zpěvačka se zhostila postavy Penelope Braithwaite, která vyšetřuje nezvyklou záhadu. Lidé z fiktivního městečka Reverwood v Sussexu se totiž dostávají do snové pasti: když se probudí, uvědomí si, že jsou vlastně ve stejném snu.

Penelope přijíždí do tajemného domu, aby vše vyšetřila. Podaří se jí to, nebo i ona uvízne ve smyčce snů? Tento nádherně natočený detektivní příběh pořídila samotná skupina v Anglii a objeví se v něm parní vlaky nebo zchátralé sídlo v rozlehlých zahradách.

Nová deska vznikala na jihu Francie, ve východním Sussexu ve Velké Británii a ve Woodstocku v New Yorku. Jak řekla Tessa, právě možnost psát odkudkoliv kapelu udržela ve fázi neustálého tvoření. A na základě zveřejněných singlů se fanoušci mají rozhodně na co těšit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY