Biografie legendárního kytaristy Judas Priest: Jak K.K.Downinga napadlo sepsat třeskuté paměti

12.01.2024 14:35 - Tisková zpráva | foto: Paul Natkin

V březnu tohoto roku vybuchne dvojitá nálož Priest. Nejenže Jidáš vydá nové album, ale navíc vyjde biografie klíčového kytaristy K.K.Downinga poprvé v češtině. Předobjednávejte nyní, abyste své jaro zasvětili Judas Priest. Kniha vychází v limitovaném nákladu 777 kusů. Memoáry K.K.Downinga poprvé v češtině seženeš zde.

"Nápad sepsat vlastní memoáry a udělat z nich ucelenou autobiografii jsem dostával průběžně už nějaký ten pátek. Okolí mě ostatně k tomu setrvalo vybízelo. Vždy jsem se ale zasekl v momentě, kdy jsem si uvědomil, že budu muset být naprosto upřímný. O všech těch neuvěřitelných čtyřiceti letech, které jsem zažil v lůně Judas Priest. Někde vzadu jsem měl na paměti, že některé lidi asi překvapím. Obecně totiž fanoušci žijí s myšlenkou, že onen známý sen o pozlátku, které zahrnuje cestování po světě, kvanta srandy, velké prachy, lačné holky a vůbec dokonalý život, je reálný. Hned na úvod vám řeknu, že občas je. Ale stejně jako cokoliv jiného má tahle idylka nemilosrdně vytyčené mantinely. A je to tak vlastně dobře, protože kdyby měl člověk stále setrvávat ve fádně předvídatelném luxusu, unudil by se k smrti. Nudný a předvídatelný, to jsou dva termíny, které ze srdce nesnáším."

K.K.Downing se v létě objeví se svou kapelou KK's Priest na Masters of Rock ve Vizovicích. Takže na jednom festivalu uvidíte klasickou sestavu Judas Priest, jen ve více kapelách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY