Slut a Lyssa rozbouří před Vánocemi Kabinet MÚZ

20.12.2023 09:29 - Tisková zpráva | foto: Andrea Petrovičová

Legendární noise-rocková kapela Slut se vrací 21. prosince do Kabinetu MÚZ společně s podobně divokou partou Lyssa. Povinnost pro všechny fanoušky Silver Rockets, Kabinet Records a hudebních cen Vinyla, které akci pořádají. Vstupenky jsou k mání zde.

SLUT

Slut, klubová legenda devadesátých let, se letos vrátila na scénu výtečným albem "Spirit Of Brotherhood" vydaným u Kabinet Records. Slut v devadesátých letech patřili do české nezávislé klubové špičky. Nová deska je pak pro kapelu více než důstojným návratem. Koncerty kapely v nové sestavě pak dávají vzpomenout na jejich výjimečná vystoupení z přelomu devadesátých a nultých let.

LYSSA

Legenda domácí kytarové muziky Lyssa se na scéně pohybuje více než dvacet let. Noise rock, riffová struktura, kult pro všechny fanoušky klubové muziky. Petr, Michal a Lukáš jsou také zakládajícími členy legendárního pražského labelu a pořadatelského kolektivu Silver Rocket.

Akce je součástí projektu Hudebních cen Vinyla. Projekt Hudebních cen Vinyla se koná za finanční podpory statutárního města Brna, Ministerstva kultury ČR, Jihomoravského kraje, Státního fondu kultury ČR a hlavního města Prahy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY