O5 a Radeček vezmou "Hory" na turné i s novým remixem

07.12.2023 16:13 - Honza Balušek | foto: Jakub Kesl

Šumperská skupina O5 a Radeček už dávno není jen one-hit wonder díky singlu "Praha". Poslední roky měla štěstí hned na několik úspěšných skladeb a za tu aktuální, která se jmenuje "Hory", dokonce před pár dny v hlasování fanoušků získala Českého slavíka za Píseň roku.

Jako poděkování kapela nyní vydává nově zprodukovanou verzi oceněného songu. Známý slogan "Sorry, že mám rád hory!" si tak mohou lidé zpívat v nové aranži a mixu. Muzikanti navíc nechali remix doplnit o videoklip, který zaznamenává jejich úspěšný den na Slavících. Podívat se na něj můžete níže.

"Písní o horách jsme chtěli udělat radost všem, kteří mají nadhled, na věci se rádi kouknou seshora a nebojí se do toho občas šlápnout. Oslovujeme všechny, kteří se na hory vydávají v zimě nebo v létě, na túry, výšlapy, pěšky i na kole nebo prostě za čímkoliv, co mají rádi. My sami k horám máme velmi intimní vztah, vždyť všichni pocházíme z Jeseníků," připomněl zpěvák Radečků Tomáš Polák.

Formace také už za pár dnů v Karlově pod Pradědem odstartuje své horské turné, další koncerty si nechá v záloze až na příští rok. Termíny Hory Tour jsou následující:

9.12.2023 Karlov pod Pradědem, Ski Aréna
9.2.2024 Hanušovice, Kulturní dům
24.2.2024 Pec pod Sněžkou, Klondike
8.3.2024 Liberec, Klub Bunkr
9.3.2024 Jihlava, D-club
12.3.2024 Praha, Roxy
23.3.2024 Frenštát pod Radhoštěm, Kulturní dům



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY