Hvězdy seriálu "Ted Lasso" zazpívaly "Shallow" pro charitu

18.11.2023 11:12 - Honza Balušek | foto: Apple TV+

V květnu tohoto roku na Apple TV+ po třech sezónách (pravděpodobně) skončil seriál "Ted Lasso", který si zamilovali nejen diváci, ale i televizní kritici, kteří jej ocenili prozatím jedenácti cenami Emmy. A že hvězdy show jsou přáteli i ve skutečném životě, dokázaly i o uplynulém víkendu.

Jason Sudeikis ve svém rodném Kansas City uváděl každoroční akci nazvanou THUNDERGONG!. Její výtěžek jde na konto organizace Steps of Faith Foundation, která pomáhá lidem, jimž byly amputovány končetiny. Během večera došlo i na písničku "Shallow", původně od Lady Gaga a Bradleyho Coopera ze snímku "Zrodila se hvězda".

Sudeikis výtečně odzpíval první sloku a ve chvíli, kdy na něj měl navázat jeho kolega a kamarád Will Forte, nastoupila na pódium Hannah Waddingham a naprosto jej ovládla. Zpěvačka a herečka není ve zpěvu žádnou novickou, její výkon tudíž publikum odměnilo zaslouženým jásotem a potleskem.

Waddingham, která si zahrála třeba i jednu z vedlejších rolí v seriálu "Sexuální výchova", svůj pěvecký talent uplatní i v novém vánočním speciálu "Home For Christmas", který bude mít premiéru 22. listopadu na Apple TV+. Na trailer k této vánoční show i na živé provedení "Shallow" se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY