Tate McRae přijede v květnu do Fora Karlín

06.11.2023 16:24 - Tisková zpráva | foto: Sony Music

Tate McRae se vrací do Česka, tentokrát do pražského Fora Karlín, kde představí nové album "Think Later", jehož součástí je i aktuální hit "greedy". Koncert se uskuteční 8. května 2024, vstupenky za 990 Kč budou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 10. listopadu 2023 v 10:00, prodeje pro Live Nation klub a fanklub zpěvačky odstartují dříve. Supportem na koncertě bude charlieonnafriday.

Tate McRae plakát
© Live Nation
Zpěvačka oznámila, že se příští rok vydá na své první celosvětové turné "Think Later Tour", které zahrnuje třiapadesát koncertů po celé Evropě, Velké Británii, Severní Americe, Austrálii a Novém Zélandu. Turné odstartuje ve středu 17. dubna 2024 v irském Dublinu v 3Olympia Theatre, poté se představí v Londýně, Amsterdamu, Praze, Paříži, New Yorku, Sydney, Melbourne a mnoha dalších městech a skončí ve Wellingtonu na Novém Zélandu v TSB Areně.

Tate McRae dnes také zveřejnila, že její druhé album "Think Later" vyjde 8. prosince u RCA Records. Nahrávka, kterou produkovala společně s hitmakerem Ryanem Tedderem (Taylor Swift, Beyoncé), je plná popových hitů a nakažlivých melodií. Ukazuje její vokální rozsah a vývoj jako autorky písní. Zkoumá pocity zamilovanosti a emocí, které zažíváte, když se řídíte srdcem a intuicí.

Nová deska obsahuje také aktuální singl "greedy", který zpěvačce vynesl první místo v celosvětovém žebříčku Spotify a první desítku v žebříčku Billboard Global 200, kde se dostala na třetí místo. Sebevědomá hypnotická skladba doposud nasbírala více než 313 milionů streamů a po vydání se dostala na 14. místo v žebříčku Hot 100 spolu s 1. místem v žebříčcích Top 40 a Hot AC radio. Nedávno tuto píseň představila v pořadu "Jimmy Kimmel Live!".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY