Ed Sheeran zahraje v červenci 2024 v Česku. Pořadatelé Rock for People ho dovezou do Hradce

20.10.2023 09:34 - Tisková zpráva | foto: Marie Trávníčková

Jedna z největších světových hvězd, britský zpěvák Ed Sheeran, se po pěti letech vrací do České republiky. Jeho Mathematics Tour navazuje na rekordní americké turné, na kterém Ed vytvořil několik rekordů v návštěvnosti. Tuzemská zastávka proběhne v sobotu 27. července 2024 v Hradci Králové v multifunkčním Parku 360 v rámci série Rock for People Concerts.

"Mám obrovskou radost, že můžeme uspořádat koncert takové osobnosti a jedinečného muzikanta, kterým je Ed Sheeran. To, že si pro svou show v České republice vybral Park 360, kde je domovem i náš festival Rock for People, je pro nás obrovská čest a přelomový milník," komentuje za spolupořádající agenturu Ameba Production Michal Thomes a dodává: "Je to pro nás důkaz, že se opravdu každým rokem posouváme a náš areál může konkurovat velkým světovým arénám."

Jako speciální host vystoupí úspěšný britský písničkář Calum Scott. Součástí vstupenky na koncert bude i tematická Fan Zóna Parku 360, která se bude nacházet v bezprostřední blízkosti koncertu. Jedná se unikátní model, který v rámci aktuálního turné nemá obdoby. Již od dopoledních hodin zde budou probíhat doprovodné aktivity včetně hudebního i nehudebního programu. Koncert v Parku 360 tak přináší komplexní zážitek s nadstandardním komfortem včetně kempování a velkokapacitního parkování.

Prodej vstupenek v cenovém rozmezí 1 990 - 2 990 Kč startuje ve čtvrtek 26. října 2023 v 10 hodin v sítích Ticketportal, GoOut a Eventim.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY