Maya Hawke a její slavný táta Ethan se pustili do předělávky "We Don't Run" Willieho Nelsona

03.10.2023 14:44 - Kateřina Spacek | foto: Chelsea Lauren

Dcera herečky Umy Thurman a herce Ethana Hawka Maya Hawke je nejen nadanou herečkou po svých rodičích, ale také zpěvačkou. To naposledy dokázala na své loňské, v pořadí druhé desce "MOSS". A svůj talent teď předvádí opět, tentokrát po boku svého otce. Společně předělali jeden z hitů legendárního country zpěváka Willieho Nelsona.

Duo otec a dcera si vybralo píseň "We Don't Run". Nahrávka se objeví na chystané kompilaci ctihodného reedičního/archivního labelu Light in the Attic. Na výběrovce pojmenované "Light in the Attic & Friends", která vyjde 24. listopadu v rámci Record Store Day Black Friday, se představí další umělci a jejich osobité úpravy slavných songů.

Maya s Ethanem se skladby chopili bravurně a výsledek působí opravdu emotivně. Pokud sledujete Mayu delší dobu, pak zcela jistě víte, jak dobrý vztah se svým tátou má. Skoro byste až čekali, že na konci uslyšíte smích. A nebylo by to překvapením, protože oba dva se pochichtávají už před koncem písně, což je moc dobře slyšet. A tahle rozpustilost výsledku vlastně dodává něco navíc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY