Ozzy Osbourne by rád natočil ještě jedno album a vyrazil na turné

01.10.2023 15:33 - Jiří V. Matýsek | foto: Epic

Princ temnot Ozzy Osbourne se v nedávném rozhovoru pro magazín Metal Hammer rozpovídal o svém zdravotním stavu a plánech, které má do budoucna. A jak se zdá, do důchodu se tenhle veterán ještě nechystá.

Ozzy má za sebou poslední operaci a ta se podle jeho slov povedla. "Ještě nemůžu pořádně chodit, ale už mě nic nebolí a operace páteře proběhla skvěle," uvedl. Vážné problémy se zády stály za tím, že byl britský muzikant nucený zrušit své turné nazvané "No More Tours 2", které jej ve společnosti Judas Priest mělo zavát i do Prahy. Jakkoliv to zatím vypadá jako představa z říše sci-fi, Osbourne se vidiny návratu na koncertní pódia nevzdává. Ještě předtím ale zamíří do studia.

"Dávám se do pořádku. V poslední době jsem natočil dvě alba ('Ordinary Man' z roku 2020 a 'Patient Number 9' z roku 2022, obě produkoval Andrew Watt), ale chci natočit ještě jedno a pak se vrátit na cesty," nechal se slyšet. Nahrávací studio si nechal postavit u sebe doma a doufá, že k další spolupráci opět zláká Watta. Vše by se mělo spustit v první polovině příštího roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY