Fugees hlásí definitivní konec

07.08.2003 10:03 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Fugees - The Score
© facebook interpreta
Nejen sedmnáct milionů prodaných kusů alba "The Score", ale hlavně žánrová pestrost a originalita byly mezi důvody, proč spousta fanoušků po celém světě stále věřila, že se Fugees nakonec přece jen dají dohromady. Bohužel se tak pravděpodobně nestane nikdy.

Trojice Pras, Wyclef Jean a Lauryn Hill nikdy oficiálně neohlásila, že jako Fugees už nikdy nebudou fungovat, jen od zmiňované desky uplynulo sedm let, během nichž se věnovali pouze sólovým kariérám. Jak se ale zdá, nyní je sen o jejich opětovném spojení definitivně pohřben. Důvodem je Wyclefova skladba "Fake Ass Pras", v níž například tvrdí, že je autorem Prasova největšího sólového hitu "Ghetto Superstar", nebo: "Všichni fanoušci chtějí vidět Fugees zase spolu / jediná věc, kterou nechtějí, je třetí člen". Pras se v důsledku toho svěřil několika serverům, že tohle už Wyclef přehnal a on tímto definitivně přestává být členem Fugees.

Co nás čeká teď? Napíše Wyclef jinou urážlivou písničku o Lauryn, aby si za pár let mohl reunion Fugees udělat jen sám se sebou?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY