The Rolling Stones spustili na svém webu odpočet, patrně k novému singlu

31.08.2023 08:39 - Jiří V. Matýsek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Už minulý týden zaujal hudební svět tajemný inzerát v jednom britském plátku, z něhož se při troše detektivní práce vyklubalo oznámení nového alba The Rolling Stones. O tom, že se tahle kapela energických veteránů zavřela do studia a že si na natáčení pozvala i rivaly Paula McCartneyho a Ringo Starra, už se šušká nějakou dobu, detaily však známé zatím nebyly. Nyní se předpokládá, že se deska bude jmenovat "Hackney Diamonds" a vyjde v říjnu.

Ve středu odpoledne navíc ožila interaktivní doména www.hackneydiamonds.com. Jakmile klikáním rozbijete křehké sklo, objeví se ikonické logo skupiny s vyplazeným jazykem, vytvořené z lesklých, dorůžova zabarvených diamantů. Tím podstatným je ale odpočet, který míří ke středě 6. září a okamžiku kolem čtvrté hodiny odpolední našeho času. Předpokládá se, že je to termín a čas odhalení prvního singlu z připravované nahrávky. Někteří z řad pečlivých fanoušků dokonce tvrdí, že by se očekávaná píseň měla jmenovat "Anger".

Diamantové logo Stounů navíc v noci z úterý na středu ozářilo některé světové metropole. Objevilo se na významných architektonických dominantách v New Yorku, Berlíně, Lisabonu nebo v Paříži.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY