Nicki Minaj v procítěném singlu "Last Time That I Saw You" balancuje na hraně popu a r'n'b

02.09.2023 14:49 - Kateřina Spacek | foto: Charlotte Rutherford

První zářijový den většinou znamená začátek školy. Ne tak pro Nicki Minaj. Ta totiž přichází s novou ochutnávkou ze svého připravovaného alba "Pink Friday 2", které vyjde 17. listopadu. Song se jmenuje "Last Time I Saw You".

S písní rapperka dráždila své fanoušky už začátkem srpna, a to prostřednictvím vysílání Instagram Live. Tehdy třeba prozradila, že osobně se jí nejvíce líbí posledních 30 sekund. Na ty si ovšem její příznivci museli počkat až do okamžiku, kdy singl vyšel. Minaj zkrátka ví, jak své fans napínat.

V "Last Time I Saw You" se opírá o své vokály, produkce má v sobě nádech popu a R&B. V textu pak vyjadřuje lítost nad někým, komu měla být poblíž, ale nebyla. "I wish I’da hugged you tighter the last time that I saw you / I wish l didn’t waste precious time that night when I called you / I wish I remembered to say I’d do anything for you / Maybe I pushed you away because I thought that I’d bore you," zpívá zde.

Na Den matek Nicki Minaj sdílela videoklip k singlu "Red Ruby Da Sleeze". Jak ten, tak (a to především) novinka naznačují, že nadcházející deska bude jedním z jejích nejlepších počinů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY