Taylor Swift vybrala "Cruel Summer" jako nový singl. Vrátí se tak ke čtyři roky starému albu "Lover"

19.06.2023 12:38 - Lukáš Boček | foto: Getty Images

V hudebním světě není úplně běžné, aby umělci propagovali singly ze starších desek. V případě Taylor Swift ale přesně k tomuto brzy dojde: vcelku nenápadná hitovka "Cruel Summer" z nahrávky "Lover", na kterou už zpěvačka stačila navázat hned třemi dalšími studiovkami, nyní poputuje do rádií a zřejmě se dočká i videa.

" 'Cruel Summer' bylo mojí pýchou a radostí na albu 'Lover'. Před vydáním jsme s vydavatelstvím řešili, které písničky se stanou singly. A tohle měl být jeden z nich. Měla jsem radost - říkala jsem si, že to tentokrát potká moji oblíbenou skladbu," vysvětlila interpretka na jednom z posledních koncertů své úspěšné "Eras Tour".

"Jenže před létem roku 2020, což by byl logický čas na vypuštění téhle katarzní letní hymny, přišel covid. Nesnažím se vinit globální pandemii, kterou jsme tu měli, ale tohle byl důvod, proč se 'Cruel Summer' doteď nestalo singlem," dodala.

Jak dále podotkla, samotnou ji překvapilo, že fanoušci začali v posledních týdnech píseň opakovaně přehrávat na streamovacích platformách. "Díky, že si ji někteří pouštíte snad pětsetkrát denně," zavtipkovala na adresu songu.

Vydání bylo naplánováno symbolicky na den před začátkem léta a naváže na nedávnou vlaštovku "Karma" ze stále aktuální kolekce "Midnights".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY