Koncerty Deep Purple a Hollywood Vampires se přesouvají ze Slavkova do Winning Group Areny

15.06.2023 15:12 - Tisková zpráva | foto: Ben Wolf

Pokud jste se letos chystali na koncerty Deep Purple či Hollywood Vampires do Slavkova u Brna, zapište si nové místo konání. Data vystoupení zůstávají stejná (15. a 16. července), kapely však zahrají ve Winning Group Areně v Brně.

Celé vyjádření pořádající agentury Live Nation je následující: "Vážení návštěvníci, moc se vám všem omlouváme, ale dovolujeme si vám s politováním sdělit, že jsme nuceni festival SLAVKOV OPEN 2023 přesunout pro tento rok ze zámeckého parku ve Slavkově u Brna do prostorů Winning Group Areny v Brně. Je tomu tak převážně z ekonomických, ekologických a organizačních důvodů, protože v současné době nejsme schopni adekvátně splnit všechny požadavky spojené s logistikou celé akce v prostorách zámeckého areálu. Festival proto přesouváme do prostor brněnského stadionu, ve kterém je dostatek míst na sezení, otevřené ochozy s cateringem a budete i chráněni před nejistým počasím. Celý program po oba dny zůstává v platnosti a věříme, že si všichni i s touto změnou užijeme festival SLAVKOV OPEN 2023 v plné parádě!

Zároveň ale také oznamujeme, že přidáváme další vystupující! Sobotní program zahájí česká kapela Doctor Victor a nedělní část festivalu zahájí slovenská kapela DESmod. Pokud jste si již využili služeb NFCTron k dobití kreditu na tento festival, prosím obraťte se na info@nfctron.com, kde vám pomohou s vrácením peněz na váš účet."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY