Melanie Martinez přijede na podzim do Prahy

15.06.2023 08:11 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Multiplatinový alt-popový fenomén Melanie Martinez oznamuje evropskou část svého velkolepého PORTALS Tour. Turné začne 29. října ve švédském Stockholmu a poté se zastaví v Oslu, Kodani, Praze, Miláně, Londýně, Wolverhamptonu, Manchesteru, Glasgow, Bruselu, Amsterdamu, Paříži, Madridu, Lisabonu a mnoha dalších městech. Pražská show je naplánovaná na 4. listopadu do Sportovní haly Fortuna.

Turné PORTALS - v rámci kterého bude Melanie Martinez vystupovat výhradně jako nová nadpozemská bytost přerodu svého alter ega Cry Baby - v současné době cestuje a hraje pro plné haly po celé Severní Americe a vyprodaná vystoupení tam budou pokračovat až do poloviny července.

PORTALS Tour je oslavou nedávného vydání Martinezina nového hitového alba "PORTALS". Nahrávka se po svém vydání na začátku tohoto roku stalo Melaniiným nejvyšším debutem v žebříčku Billboard 200. V prvním týdnu se umístilo na druhém místě se 142 000 ekvivalentními albovými kusy, což je pro Martinez třetí po sobě jdoucí albový debut v Top 10 Billboard 200 a zatím největší první týden pro jakoukoli sólovou umělkyni v roce 2023.

Vstupenky na pražský koncert budou v prodeji od 16. června v sítích Ticketmaster a Ticketportal v cenách od 1 290 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY