Bubeník Iron Maiden zatčen

29.07.2003 08:32 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Nicko McBrain
© facebook interpreta
Britský rockový server MetalUK.com informoval o zprávě deníku Newsday, podle níž měl být Nicko McBrain zatčen poblíž New Yorku 26. července večer. Stalo se to na parkovišti před Jones Beach Theater, kde se konal koncert Tommy Hilfigera.

McBrain se prý pokoušel dostat na VIP parkoviště, kam ovšem neměl přístup. Poté, co jej hlídač odmítl vpustit, jej bubeník srazil autem. Vzápětí se incident opakoval. "Michael "Nicko" McBrain byl evidentně rozladěn, když hlídač nepoznal tvář stárnoucího rockera a požadoval předložení VIP pasu," citovaly noviny slova zúčastněného policejního důstojníka. McBrain byl zatčen a následně propuštěn, aby se mohl zúčastnit koncertu Iron Maiden v New Yorku. Soudní přelíčení by se mělo konat 16. září.

Iron Maiden momentálně vystupují na americkém koncertním turné "Give Me Ed... 'Til I'm Dead". Na podzim zavítá kapela do Evropy, kde bude zahájeno "Dance Of Death World Tour". Do České republiky by měli legendární oceláři dorazit 22. října. Nová deska "Dance Of Death" vychází v září.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY