Beyoncé vypustila remix songu "America Has A Problem". Přizvala na něj rappera Kendricka Lamara

26.05.2023 10:38 - Jana Kloučková | foto: Columbia Records

Před necelým rokem potěšila Beyoncé své fanoušky v pořadí sedmou studiovkou s názvem "Renaissance". Taneční album přineslo klubový hit "Break My Soul" a lechtivý singl "Cuff It". Kromě eskapistických songů však upozorňuje i na problémy, které sužují lidstvo. Další ukázkou z desky se tak nově stala píseň "America Has A Problem".

Skladba pojednává o milostném vztahu, na jehož pozadí figuruje drogová závislost. K remixu byl přizván rapper Kendrick Lamar, který zpěvačce hostoval už na předešlém kontroverzním albu "Lemonade" v písni "Freedom".

Do nové verze tracku "America Has A Problem" přispěl slokou, v níž sděluje, že je čestným členem Beyhive, a odkazuje na umělou inteligenci. "Počkej, počkej chvíli, i umělá inteligence musí natrénovat klonování Kendricka," rapuje Lamar během své sloky. Po hudební i tematické stránce cílí singl na americké posluchače. Ty evropské - navzdory sdělení, které se týká nejen Ameriky - osloví spíše výjimečně.

V současnosti je americká umělkyně na světové koncertní šňůře "Renaissance Tour", do Česka ale zavítat neplánuje. Koncert Honey Bee mohou domácí příznivci nejblíže navštívit v polské Varšavě 27. a 28. června.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY