ANOHNI and the Johnsons jsou zpět

18.05.2023 13:19 - Kateřina Spacek | foto: Rex

Art-popová umělkyně ANOHNI letos v létě ukončí dlouhou pauzu, kterou si od dala muziky. Vrací se navíc k původní kapele, známé dříve jako Antony and the Johnsons. Jako ANOHNI and the Johnsons společně vydají 7. července u Secretly Canadian svou pátou řadovku "My Back Was a Bridge for You To Cross".

První singl "It Must Change" je již venku a doprovází ho videoklip od Iaina Forsytha a Jane Pollard, v hlavní roli s britskou aktivistkou Munroe Bergdorf. Podívat se na něj můžete pod článkem.

ANOHNI and the Johnsons na albu spolupracovali se soulovým producentem a spolupracovníkem Amy Winehouse Jimmym Hogarthem."Mnohé z písní na této desce jako 'It Must Change' a 'Canʼt' zachycují kouzlo slov, o kterých jsem dlouho přemýšlela. A když je vložíte do melodie, vše se propojí a ožije a najednou do sebe všechno tak nějak zapadá," říká ANOHNI.

Tracklist kolekce "My Back Was a Bridge for You To Cross" je následující: It Must Change, Go Ahead, Sliver of Ice, Can't, Scapegoat, Itʼs My Fault, Rest, There Wasnʼt Enough, Why Am I Alive Now?, You Be Free.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY